‘Our Dinner Party’ à Anvers

Lors du journée internationale de la femme, le projet ‘Our Dinner Party’ a posé ses bagages au centre culturel Nova à Anvers! Ce projet invite les femmes de diverses cultures et de tous milieux sociaux à se rassembler autour d’une table pour participer à la création d’une œuvre textile collective monumentale: ‘Our Dinner Party’. Au départ de textiles (récyclés) les femmes se racontent…

Naar aanleiding van de internationale dag van de vrouw is het project ‘Our Dinner Party’ intussen ook neergestreken in Antwerpen, meer bepaald in ontmoetingscentrum Nova in de wijk ‘Het Kiel’.’ Our Dinner Party’ is inderdaad een reizend project. Verschillende groepen vrouwen met uiteenlopende achtergronden in Wallonië en Brussel, werkten er al aan mee. Verhalen van vrouwen worden vereeuwigd op textiel. Ook in Antwerpen staat het project nu open voor al wie wil deelnemen!

Comments are closed.