Een koekje, een banaan en een wandeling

Zelfs ervaren stappers zoals wij lijken wel eens te vergeten dat ze geen 30 meer zijn, dat de dagen in januari kort zijn, dat na regen modder komt en dat een picknick van één koekje, één banaan en één drankje iets te weinig is voor een tocht van meer dan 25 km op een zwaar Ardens parcours…

Dit maar om te vertellen dat we een prachtige wandeling in lus hebben gemaakt via Neufchâteau, Straimont, en Suxy (onder meer via GR 151) . De wandeling gaat helemaal om en langs de Vierre, een heerlijk kronkelende rivier die doorheen Ardennen en Gaume zijn weg zoekt naar de Semois. We survived and we enjoyed!

Koude ochtend. De benen zijn nog fris

Ochtendlicht

 

 

 

 

 

GR151 onder water! extra kilometers…

Water en mos

 

 

 

 

 

 

Nabij Suxy

De vallei van de Vierre

 

 

 

 

Na regen komt modder (en andere wijsheden)

De rivier, wild en gezwollen

Verder met vermoeide benen

 

 

We pauzeren

Comments are closed.